KutsalKitap.nl

Algemeen
Home
Colofon

Türkçe
Incil online
Arama moturu
Araştırmalar
Kitaplar
Tanıklık

Nederlands
Turkse bijbel
Artikelen
Vragen

Links
Incil.nl
KutsalKitap.org
Islama Cevap
Hristiyan.net
Incil.com

Website
Zoeken / Ara


Gods veranderende kracht

Het was op een zaterdag avond dat ik Christenen tegenkwam die mij vertelden over Jezus. Ondanks dat ik als Islamiet een Godsbesef had, kende ik God niet persoonlijk. Hier verlangde ik wel naar en daarom zei ik dat als die Christenen konden bewijzen dat Jezus echt was, zij met mij mochten bidden.
Toen ze met mij baden voelde ik een kracht op mij komen en ik viel op de grond en er begon een strijd in mij. Ik was op de grond gevallen, want door de jaren heen was ik een demonenhol geworden, en de demonen boden weerstand toen de Christenen voor mij baden. Na een aantal minuten was het net alsof de deur van mij hart werd open gegooid en mijn hart werd aangeraakt door iets moois en warm. Het was net alsof ik liefde, vrede, blijdschap en geluk tegelijk ervoer. Op dat moment ontdekte ik dat degene die mijn hart aanraakte Jezus was, en ik ontdekte ook dat ik hiernaar mijn hele leven op zoek naar was geweest.

Ik had het gezocht in andere dingen zoals sex, drank, geld roem, maar al deze dingen konden mij niet gelukkig maken. Maar op die zaterdag ontdekte ik dat Jezus degene is waar wij als mens naar op zoek zijn in het leven. Na die onmoeting met Jezus wist ik ook waar ik naar toe zou gaan als ik zou sterven. Ik voelde in mijn hart dat Jezus echt mijn zonden had weggenomen. De bijbel zegt over Jezus: "zie het lam van God die de zonden der wereld wegneemt". En dit was wat ik ervoer nadat ik hem om vergeving had gevraagd.
ik wist mijn zonden zijn vergeven...
ik wist ik mag naar de Hemel na de dood...
ik wist dat ik door wat Jezus had gedaan aan het kruis, ik recht mag staan tegenover God....
Jezus was hiervoor gestorven aan het kruis.

Lieve mensen, ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen dat Jezus echt de zoon van God is. Hij is echt voor jou en mij aan het kruis gegaan. Wij kunnen echt worden vergeven en een plaats krijgen in de Hemel door wat hij heeft gedaan aan het kruis. Alles wat de bijbel vertelt over Jezus is echt en in de bijbel kunt u alle antwoorden vinden waar u naar op zoek bent.

Ik ben blij dat ik Jezus heb gevonden, want mijn leven is ten goede veranderd en ik heb vrede over wat er met mijn leven zal gebeuren in de toekomst. Ik weet dat er een woning is bij mijn Hemelse Vader waar ik de eeuwigheid mag doorbrengen.

Samen met Hem.

Gods zegen u allen, G.

info@KutsalKitap.nl
Copyright ©   KutsalKitap.nl   All right reserved